Om meg

dds

Hvem er jeg?

Hei!

Bak konseptet Ta Tak finner du meg, tobarnsmamma Karoline Westerberg. Våren 2014 avsluttet jeg en bachelorgrad i ernæringsfysiologi, og fortsatte høsten 2015 på en master i Klinisk helsevitenskap – Fedme og Helse. Det jeg til nå har tilbydd er kostholdsveiledning for enkeltpersoner og grupper, matlagingskurs og foredrag. Videre har mastergraden gitt meg en bredere kompetanse innen helsefremmende og forebyggende arbeid, noe jeg har et stort ønske om å få bidra med.

 

Hvem er du?

De aller fleste av oss har større eller mindre plager som kan knyttes til livsstilen vår. Den som søker kostveiledning kan ha lite overskudd, hodepine, magetrøbbel, mangelsymptomer, dårlig konsentrasjon, vektproblemer, allergier/intoleranser, ha spørsmål i forhold til graviditet og småbarn, uren hud, psykiske utfordringer og så videre. Noen har ingen spesifikke plager, kun et ønske om å optimalisere kostholdet sitt. Disse tjenestene er altså et tilbud for absolutt ALLE som vil TA TAK i egen helse! Husk at du for å kunne klare hverdagens utfordringer er nødt til å ta vare på deg selv…

 

Hvorfor kostveiledning?

Kroppen kan sammenlignes med biler. En bil er helt avhengig av drivstoff og riktig bruk for å kunne fungere. Men ikke bare hvilket som helst drivstoff, det må være riktig for akkurat din bil. I motsetning til biler har vi mennesker en enorm mengde ulike drivstoff å velge mellom. Det som gjør det enda vanskeligere er at vi ikke nødvendigvis merker det så lett om vi velger feil. Konsekvensene er mer vage og trenger ikke vise seg med det første.

I en hverdag som gir oss tilgang på all verden av mat, spiser vi oss syke. Samtidig lever vi store deler av livet vårt sittende på rumpa, noe som forverrer helsesituasjonen ytterligere. Men hva må egentlig til for å ta vare på helsa? Akkurat det spørsmålet finnes det utrolig mange svar på, noen mer riktige enn andre. Jungelen av kost- og livsstilsråd er enorm! Dermed er det svært lett å gå seg bort, eller rett og slett bare skygge unna.

Det er her jeg kommer inn. Min jobb er å veilede deg gjennom denne jungelen. Vi skal sammen finne akkurat din sti, en sti som vil lede deg til balanse i kropp og sinn. Effektene av dette vil vises i form av en mer samarbeidsvillig mage, bedre konsentrasjon, en vekt du vil trives med, mer overskudd, økt prestasjon og mye mer. Lista er lang. Det vil rett og slett gi deg økt LIVSGLEDE!

Gjennom kostveiledningen vil du forhåpentligvis sitte igjen med inspirasjon og nysgjerrighet til å lage masse god og sunn mat – mat som kroppen din har godt av.

 

Målet

Målet må være å finne din egen, indre motivasjon til å ville ta vare på deg selv – og de rundt deg.

Jeg håper også at jeg kan hjelpe deg med å finne MATGLEDE. Kosthold skal ikke være en stor og uoverkommelig utfordring, det skal ikke være kjedelig, ikke for dyrt eller for vanskelig…

 

Mat skal være godt, og det skal være gøy!

 

Kom igjen – TA TAK i helsa di!

Vennlig hilsen

Karoline Westerberg

 

 

* OBS: Kostveiledning erstatter ikke medisinsk behandling.